Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Barazza Üçgen Lavabo Köşe Süzgeçli Organizer BEYAZ 716632

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 87 Adet
%51
TL96,95 TL47,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki BEYAZ Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR. .

Materyal : pp plastik

Ölçüler : 26 X 14 cm x 10 cm yükseklik - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Ev, işyeri, restaurant gibi alanlarda lavabo köşesi süzgeç sepeti, yiyecek soyarken, yiyecekleri yıkarken, bulaşık süngeri, yıkayıcı, ovma pedi saklamak için mükemmel ve yerden tasarruf etmeye ve temiz tutmaya yardımcı olur.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Mutfak lavabosu süzgeç sepeti banyoya, mutfağa ve diğer fayanslara, düz duvara monte edilebilir.


ÇOK İŞLEVLİ : Gideri tıkayan balık pulları, balık kılçığı, çay artıkları, yemek artıkları gibi yiyecek artıklarıyla sık sık karşılaşıyor musunuz? çok işlevli filtreli tutucu filtre suyu tahliye eder, raf fazla suyu çıkarmanıza ve kanalizasyonun tıkanmasını önlemenize yardımcı olabilir. Stabiliteyi artırmak için üçgen bir yapı benimser. Sarkma, düşme veya gevşeme konusunda endişelenmeyin. Kullanacağınızdan emin olabilirsiniz.

BENZERSİZ TASARIM : Üçgen mükemmel kombinasyon tasarımı, lavabonun köşesindeki alanı tam olarak kullanır ve lavaboda fazladan yer kaplamaz. Görünüm çok canlı ve güzel, nem gözeneklerden hızla boşalır ve tıkanması kolay değildir.

GÜVENLİ MALZEME : Lavabo sepeti süzgeci kalın PP malzemeden yapılmıştır, sıkıca yapışır ve kullanımı güvenlidir. Meyve ve sebze için çok işlevli bir lavabo gıda süzgeci sepeti. Not: Sadece pürüzsüz, gözeneksiz yüzeyler için uygundur, Pürüzlü ve Yapışmaz Yüzeyler için Uygun Değildir.

DELİKLİ TASARIM : Mutfak lavabosu için köşe süzgeci sepeti, suyun tahliye edilmesini sağlar ve delik boyutu eşittir, havalandırma, nefes alabilir, tahliye, süngerlerin ve yıkayıcıların kurumasına izin verir.

KÖŞE TASARIMLI : Lavabo veya duvar alanından tamamen yararlanır, mutfağınız için daha fazla yer tasarrufu sağlar. Bulaşık süngerleri, temizlik topları, sabun vb. malzemelerin yerleştirilmesini kolaylaştırmak için tahliye rafı lavabo köşe süzgeç sepetine asılabilir.

Güçlü bir vantuza sahip lavabo tahliye süzgeci, herhangi bir iz bırakmadan pürüzsüz bir yüzeye yapışması kolaydır. Düzgün yerleştirilmiş, kaymaz, kurulumu, sökülmesi kolay ve güçlü yük taşıma kapasitesine sahiptir.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar